„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Прочетете!! Няколко горчиви, но много полезни неща!!

31.07.2015 | 12:18
4986 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Не обичате горчивият вкус? Не сте единствени! Но знаете ли, че често нещата, които не обичате са много полезни?  В тази статия ще Ви разкрием , че няколко неща, които не са много приятни за хапване, но са много полезни за организма. Колегите от zdrave.bg споделиха, няколко полезни неща. 1.     Ряпата Тя укрепва всички органи в тялото.  Подобрява обмяната на веществата. 2. Хрянът – Той унищожител вредните бактерии и успешно премахва възпалението . 3.
Advertisement:
Горчицата Доказано е, че тя лекува заболявания на нервната система.   4. Грейпфрутът Плода помага за изгарянето на мазнините в организма. Подобрява и апетита, дори функцията на черният дроб. 5. Кафето Кафето предпазва от диабет. Бори се със стреса и умората. Но кафето трябва да се пие със съвсем малко захар. Когато е прекалено горчиво или прекалено сладко има противоположният ефект. 6. Чаят Той помага за заздравяването на костите. Чаят е много полезен като цяло за организма.
Advertisement:
Чрез него тялото се набавя много полезни вещества. Хубаво е обаче, чаят да се пие чист. Тоест без захар или мед. 7. Бирата Бирата помага за запазване на зрението. Също така и за пречистването на бъбреците от камъни. За бъбреците обаче бирата трябва да се пие топла.   8. Натуралният шоколад Той предпазва от сърдечносъдови заболявания . Малко натурален шоколад подобрява циркулацията на кръвта 9.Какаовите зърна. Дават енергия. Те са природни антидепресанти, подобряват физическата активност.
© zdrave.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share