„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Прочетете! На помощ в борбата срещу косопада!

01.08.2015 | 14:06
3227 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Дразни ли Ви факта, че косата Ви постоянно пада. Искате ли да спрете това? Не знаете как? В тази статия ще Ви разкрием няколко храни, които помагат в борбата срещу косопада. За магическата функция на тези храни информираха колегите от tialoto.bg 1.     Сьомга. В тази риба се съдържат много омега-3 мазнини. А те предотвратяват загубата на коса. Подобен вид храни действат благоприятно и на мозъка. Яжте много риба полезна е!   2.    
Advertisement:
Спанак.  Зеленчука съдържа изключително много витамини и минерали. Освен за косата той помага и за храносмилането, подхранва очите и костите. Можете да го сготвите на вкусна манджа, но е препоръчително да го хапвате необработен. Можете да го сложите в салата например. 3.     Овес.  Овеса участва активно в борбата срещу косопада. Чудесна закуска можете да си направите. Хранителен е и можете дори да го включите във вашата диета. Ще забележите, че косопада намалява и дори
Advertisement:
скалпа Ви е по-здрав. Още един плюс да хапвате овес е, че той Подобрява имунната Ви система. 4.     Моркови.  Морковите освен, че са изключително полезни за очите, помагат и в борбата с косопада. В него се съдържат масла, които заздравяват скалпа. В морковите се съдържа голямо количество витамин А. 5.     Леща. Приемането на леща е от изключителна важност. В нея се съдържат много полезни за скалпа вещества.  Можете да консумирате и боб. Те са много вкусни и полезни.
© tialoto.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...