„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Прочетете! Как тялото Ви казва, че нещо не е наред!

03.08.2015 | 14:29
8169 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Редно е всеки човек да след за собственото си здраве. Тялото винаги показва, когато нещо не е наред. За да се научите да разпознавате езика на тялото, прочетете следващата статия. Колегите от pik.bg разкриха няколко знака, чрез които тялото показва, че нещо не е наред. 1.     Бялото на окото Ако тази част промени цвета си потърсете лекар. Ако стане жълтеникав цвят може да страдате от хепатит С. Ако стане розово може да имате проблем с кръвното, а червеният цвят може да означава, че имате спукан
Advertisement:
капиляр. 2.     Подуване на шията Проблемите може да са от най-различен характер. Най-вероятният е да имате проблем със секрецията на жлезите. 3.     Бяла коса преди 40 Това е нормално към 40 години. Ако стане по-рано значи хабите прекалено много нерви или сте подложени на огромен стрес.  Може обаче, да е по-страшно и да се окаже, че страдате от диабет. 4.     Напукани устни Това често се наблюдава през зимата. Устните изсъхват от ниските температури.
Advertisement:
Понякога се напукват и от жегите. Но това не е всичко, в много случаи това явление върху устните показва, че имате дефицит на витамини. 5.     Бенките Не се плашете веднага от това. Повече бенки са доброкачествени. Просто гледайте да не ги закачате и внимавайте със слънцето през лятото. 6.     Студени крака Това е признак на лошо оросяване. Може да се окаже, че имате сърдечни заболявания. 7.    Промени в ноктите Често цвета и структурата на ноктите се променя, когато страдате от липса на витамини.
© pik.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...