„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Шантав подарък за забраванковци

04.07.2017 | 18:57
4121 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Шантав подарък за забраванковци

Гаранация,че и вие, както мнозина други, оставяте вечер след като се приберете ключовече и после няма кой да ви каже къде сте ги оставили. Какво ли не съм пробвал и аз – ключодържатели с аларма, със светлинки, с големи плюшени фигурки, че да не могат да се скрият, но няма резултат.

Advertisement:

Shturo реши проблемите ми и няма как да не ви кажа за това. Тяхната Магнитна Поставка за Ключове – Език е уникално удобна. Поставена на удобно място до вратата, поставката ще пази ключовете ви до сутринта, когато отново ще са ви необходими, за да заключите.

Тя има здрав магнит, който държи ключовете ви. Може да залепите на нея метален предмет до 15 кг, което означава, че няма как да не държи връзката ключове, които ежедневно използвате. Езикът може да бъде закрепен посредством закачалка на пърон и посредтсвом магнити на метална повърхност.

Advertisement:

С този подарък вашите ключове или ключовете на вашите приятели ще бъдат винаги пред очите ви и няма да губите време в безпредметно търсене.

Етикети: Shturo
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...