„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Прочетете!!Грешките в кариерата, които младите допускат!

29.07.2015 | 17:36
1421 четения
109 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Ако сте на около 20 години или сега почвате първата си работа, то непременно ще преминете през няколко важни неща. В повечето случаи младите допускат много грешки, когато започват първата си работа.  Екипа на tialoto.bg показа някои грешки, които допускат младите. 1.     Приемат първото парично възнаграждение, което им се предложи Трябва винаги да се преговаря за заплащането. Защото ако не го направите, нямате шанс да ви увеличат заплатата, скоро.    2.Мислят, че работата се върши
Advertisement:
сама. Това няма как да стане. Трябва да се полага много усърден труд, за да се успее във всяка една сфера. Често ще се налага да се правят жертви.   3. Не поемат рискове Смелостта е изключително важно нещо. Поетите рискове, често водят до добри последици.   4. Смятат егото за предимство Голямото самочувствие не е от полза. Никои не обича прекалено самоуверените хора, а и често това изиграва лоша шега. Но това далеч неозначава, че не трябва да си имате самочувствие, просто трябва да има мярка.
Advertisement:
    5. Думата “Не” не е отговор. Младите лесно се отказват, когато чуят “не”. Просто трябва да опитате още веднъж. Хората променят мнението си, просто не трябва да се предавате .   6. Младежите прекарват повече време да се веселят, отколкото да създават бизнес връзки. Забавлението е хубаво, но няма да ви е от полза след някоя друга година. Добрите контакти винаги помагат.   7. Оставят завистта да пречи на ефективността им. Това, че другите се справят по-добре не трябва да води до притеснения.
© tialoto.bg
109 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...