„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Как да направим от момчето - мъж!!!

08.08.2015 | 13:03
2556 четения
102 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Отглеждането на едно дете е много трудно. Изисква полагането на изключително много усилия и грижи. Даването да добро възпитание е много трудна мисия, но успешното й завършване е истински дар. Без значение от пола на малчугана, детето трябва да се научи да уважава другият пол. Когато имате син обаче, в него трябва да се възпита сила и увереност. Тук ще Ви представим няколко лесни стъпки, чрез които да направите това. 1.     Примера в семейството Това е много важно нещо.
Advertisement:
Децата попиват като гъби какво правят големите. Не си мислите, че като не харесват как се държи някои, после няма да му подражават. Често се случва, когато децата пораснат да се държат по начин, които не им е допадал в миналото. 2.     Дръж се като мъж! Често използването на клишета само объркват децата, споделят колегите от roditel.bg. На момчетата от малки се внушава, че не трябва да показват чувства и емоции. Това е много грешно, защото децата не се научават да
Advertisement:
показват обичта си. Когато станат големи мъже обаче, това им изиграва много лоша шега. 3.     Ласки и нежност Това важи и за двата пола. Няма нищо по-добро от това децата да се чувстват обичани. Така придобиват увереност. Не прекалявайте обаче. Често родителите разглезват децата си, в стремежа си да им угодят. Показвайте на малчугана, че го обичате, но и че Вие сте шефа. 4.     Разговори Намирайте време да говорите със сина Ви. Това ще го отвори към света.
© roditel.bg
102 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...