„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Путин се готви да завладее България!

29.06.2015 | 13:27
8246 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Целият свят вижда, че Русия няма да се откаже от Украйна. Проличават си и амбициите на Владимир Путин да възстанови вече бившия Съветски съюз. За едни страни няма да има проблеми, но за България вече не е така. Бивайки от другата страна, в НАТО и ЕС, ние можем да се окажем между чука и наковалнята, съобщават от manager.bg Хората във властта обаче не се притесняват от този факт. Статия в Уолстрийт Джърнъл коментира отношението на Росен Плевнелиев към случващото се. Той открито изразява прозападни настроение и счита, че Русия се опитва да проникне в НАТО през България. В същия момент България е разделена. Ние сме едни от малкото, които все още сме в прехода. Минаха
Advertisement:
десетилетия, а демокрация в България няма, няма и пазарна икономика. Има немалка част от хората, които искат да сменим курса. Има и хора на високо ниво, за които е по-изгодно да се върне социализма. Точно в последните Плевнелиев вижда опасност. Те правят всичко възможно да увеличават влиянието на Русия в НАТО и другите организации. В момента, нашето правителство, а и всички по време на „демокрацията“ подкрепят преминаването към изцяло свободна икономика. Те смятат, че Русия може да опита да използва България като оръжие, от което и ние самите да пострадаме. Братушките виждат възможност в разделението на българите. Ние можем да се окажем следващата Украйна.
Advertisement:
Ще бъдем анексирани без кой знае колко кръвопролития. Неотдавна именно ние бяхме най-лоялният съюзник на Москва и Варшавският договор го доказва. България в една по-голяма или по-малка степен обича Русия. В същото време фондация „Америка за България“ влага десетки милиони всяка година, за да образова Българина и по някакъв наичн да го демократизира. Те се опитват да извадят ромите от бедността, да направят от българина човек, който да стане предприемач. В медиите също се води голяма информационна война между двете страни. Едните са за курс към Русия, други са за неотделяне от Запада. Какво ще се случи всъщност и ще пострадаме ли ние? Тепърва ще разберем.  
© manager.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...