„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Жена губи домът си заради измамник! Ето как!

08.11.2015 | 17:25
4367 четения
81 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Траяна Маринова е от село Згориград, близо до Враца. Един ден получава известие от съдия-изпълнител, че имотът й ще бъде конфискуван и продаден от името на банка. Оказва се, че домът й е бил ипотекиран, и не е изплатен към днешна дата. Излиза така, че клетата жена е на прага да остане без дом. lifebg.net споделят, че госпожа Маринова не познава мъжа, който е изтеглил кредита и заложил къщата й. Този човек е Димитър Богданов Димитров, понастоящем строителен предприемач, познат на покойния й голям син. След като Траяна провежда собствено разследване и разбира името на
Advertisement:
злоупотребилия, в банката открива и пълномощно на името на сина си, който дава правомощия на даденото лице. Неприятната на г-жа Маринова сделка се е осъществила през 2001г. Наяве излиза и, че имотът й е бил ипотекиран многократно като последният кредит е бил издаден на стойност 30 хиляди лева. Именно този кредит г-н Димитров не погасява и за това домът на жената е конфискуван. Строителният предприемач е неоткриваем нито по телефона, нито по адрес, но за щастие след случайна среща със съпругата му, той обещава да внесе част от сумата и по този начин да се отмени продажбата.
Advertisement:
Естествено, има и условие, за да изпълни обещанието си, а именно този репортаж да не се излъчва в телевизията. Поради тази причина излъчването е забавено с месец, по молба на Траяна. С течение на времето се оказва че измамите на Димитров не са една или две. За огромно съжаление по този случай с имота на г-жа Маринова не може да се направи нищо, тъй като ипотекирането е законно и има нотариално заверено пълномощно. Вместо справедливост Траяна получава само заплахи по телефона.                 .    
© lifebg.net
81 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...