„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Внимание! Гара Орешец пропищя от кражби и насилие!

31.07.2015 | 12:19
2640 четения
216 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Преди известно време имаше спречкване между българи и роми. То се беше случило във видинското село Гара Орешец. Хората обаче, продължават да се оплакват от различни проблеми със съселяните им . Колегите от novini.bg, дадоха повече яснота по случая.  Жителите на въпросното село, споделили че имат сериозни проблеми. Те разкрили, че кражбите напоследък значително зачестили. Изразили впечатление, че виновниците нямало да бъдат заловени.
Advertisement:
Един от жителите на селото, разкрил,  че гаражът му бил разбит, колата му също и от нея били откраднати инструменти на стойност над 1700 лева. Мъжът продължил с това, че веднага, след като разбрал, че е обран, се е обадил на 112. Оттам се обадила жена, която вместо да му помогне го питала, дали е бил платен данъка на колата. Друг мъж разказал, че е видял как трима роми крадели електрически уреди, но го заплашили да мълчи, иначе можел да има
Advertisement:
проблеми.  Костадин Филипов, който е кмет на селото Гара Орешец, разказал много потресаващ случай. Често се случвало,  ромите да привикват млади момичета, около 14-15 години, докато си играели на улицата. Казвали им, че ще се позабавляват, след което ги водели в гората и ги изнасилвали. Едно от  нападнатите момиченцата е блъскано в земята и хапано по краката. Родителите, обаче не смеели да застанат пред камерата, защото се страхували.
© novini.bg
216 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...