„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Вижте какво ужасно нещо изкараха от корема на този мъж!

17.01.2016 | 12:45
3400 четения
50 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Всички сме ставали косвени свидетели на парадоксални медицински случаи, граничещи с измислицата. Колегите от webnovinar.com ни разказват точно такъв случай.

Advertisement:

Става въпрос за 18- годишен пациент от Индия на име Наредна Кумариз, в когото са открили 2,5 килограмов паразит с развити зъби, козина и слаб череп. Той от съвсем малък се е оплаквал от стомашни болки и лесна загуба на тегло. Трудното качване на килограми и лесното им сваляне са станали повод за наложената операция. A при коремната кухина лекарите са изумени от откритието си. Те намират сравнително голям паразит в Наредна. Паразита е бил 20см. дълъг с нещо наподобяващо опашка.

Advertisement:

В медицинската практика това парадоксално явление е наречено „Fetus in fetu“, в превод ембрион в ембриона. До сега са регистрирани само 200 случая. Теория засягаща „Fetus in fetu“, гласи, че това тяло в организма на човека се развива като паразитен близнак на тялото на носителя. Това се случва най- често когато жена е бременна с близнаци. Аномалията се случва тогава, когато единия близнак започва да се развива около другия и така сякаш го ”поглъща”. По-слабия близнак остава в тялото на другия ембрион и драстично забавя развитието си. Паразитното тяло няма развит мозък и не е способен да живее самостоятелно извън човешкото тяло, за това трябва да се извади. 

© webnovinar.com
50 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...