„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Този късометражен филм взриви интернет! ВИЖТЕ ГО!

22.02.2016 | 09:28
7167 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Да бъдеш жена, момиче, винаги е било безкрайно трудно. Колегите ни от woman.hotnews.bg не показаха едно трогателно 5- минутно видео, посветено точно на премеждията, които момичето ще срещне през първите 21 години от своя живот.

Advertisement:

Самото видео представлява историята на едно неродено момиче, което се обръща към своя татко. „Скъпи, татко...“- така започва всяко едно нейно изречение.

 Разказва за това, че когато е тийнейджърка, момчетата ще я обиждат, просто „защото те са такива“, по- нататък, когато порастне да бъде употребявана. Ставайки по- голяма, я грози опасността да бъде изнасилена... Или иначе казано, от момента, в който тя се появи на този свят да бъде обект на подигравки и употреба, и то винаги със сексуални нотки.

 След известно време тя среща своя „господин перфектен“. Всичко в него е абсолютно идеално- работи, грижи се, точно така, както собственият й баща. Но в един момент, в изблик на ярост, той я нарича с много незензурна дума.

Не го е искал, но в изблик на гняв, човек бива заслепен. След време, след като нервите на всички са опънати докрай, заради наближаващата сватба, същият този „господин перфектен“ едва не я убива.

Advertisement:

Всъщност, идеята на видеото е да покаже на зрителите евентуалната съдба на една на всеки три жени в днешно време. 

© woman.hotnews.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...