„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Този 17-годишен българин създаде уникално видео! ВИЖТЕ ГО!

22.02.2016 | 09:12
5426 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Крис Захариев- това е името на един буден, здравомислещ, талантлив, млад българин, блогър. За него ни разказаха колегите от bgnow.eu. Той е почти на 18 години, но това не му пречи да накара всеки един човек да се замисли за себе си, само като гледа видеото, което е направил.

Advertisement:

В началото Крис говори за щастието. Как би изглеждало то, пречупено през призмата на съзнанието на всеки един от нас. Едни биха казали, че то е свързано с парите, други с безгрижността и т.н. Mненията са различни.. Безспорно.. Но всъщност видеото по-долу цели да ни накара да бъдем благодарни.

Момчето казва, че дори фактът, че се събуждаме от леглото трябва да ни прави щастливи. Освен това идеята, че сме здрави, виждаме, чуваме, усещаме земята под краката си, смеем се. За всичко това трябва да бъдем благодарни. За това, че имаме достъп до образование, за това, че можем да изповядваме свободно религията си- трябва да бъдем благодарни.

Advertisement:

Накрая авторът пита: „Ако утре се събудиш само с нещата, за които си благодарил на Бог, днес какво би имал?“. Наистина какво бихме имали, защото в днешно време все по- често и по- често забравяме да благодарим, забравяме да се радваме на малките неща от живота.  

© bgnow.eu
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...