„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Това момче успя да изненада приятелката си по уникален начин!

02.11.2015 | 18:59
1938 четения
40 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Малко или много всеки един от нас си пада егоист и много често забравяме за малките жестове, които трябва да правим към любимия ни човек. Тези жестове трябва да ги правим ежедневно, а не само по повод, някакъв празник или нещо подобно. А колегите от bgkef.com ни дават пример за такъв жест.  Каква ли би била реакцията на момиче, ако любимото й момче влезе в аудиторията на университета, където се провеждат лекции, и ѝ направи подарък? При
Advertisement:
това не какъв да е. Той влиза и излиза от залата като разнася различни материали, сред които черна дъска, кутия брокатен прах, лепило на водна основа и четки. Представете си как поставя дъската и я подпира на стената. Започва с едната четка да рисува по нея, но не се разбира нищо от това какво твори. Изглежда, че просто нанася безразборни мокри линии по дъската. След това взима кутията с броката и я изсипва в малка тавичка.
Advertisement:
Взима тази тавичката, доближава се до влажната дъска и я залива с праха. А на дъската, пред очите на цялата аудитория, се появява силуета на любимата му, която до сега е седяла сред колегите си и е гледала недоверчиво. Този изключителен жест, който прави половинката ѝ, със сигурност я е трогнал много. Все пак, напоследък много хора се страхуват да покажат чувствата, които изпитват. Това момиче, обаче, определено е късметлийка да има такъв приятел.
© bgkef.com
40 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...