„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Тотално ку-ку! Тя приготви хляб с шокираща съставка! Вижте какво сложи вътре!

02.03.2016 | 16:24
7404 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Тя е блогърка, a освен това е проблемно дете. Aнархистка, феминистка и много, много ядосана, защото в днешно време жените избягват да говорят за теми- табу. Носителка е на награда “Time Person Of The Year” през 2006 и 2011 година. Целта й е да окуражи жените, вярва в пълната женска свобода. Името й е Зои Ставри. Колегите ни от zajenata.bg ни разказаха за нейната меко казано шокираща история.
Advertisement:
Младата жена прави хляб от брашно, вода и, забележете,  интимен секрет. Да, точно така! Дори е публикувала рецептата в собствения си блог. Под нея е написала „Все пак мястото на жените е в кухнята, нали така, господа?“. Освен това тя разказва, че е отрязала първо малко парченце, за да опита от хляба и е останала очарована. След това си е отрязала филийка и я е хапнала с масло. Казва, че не е
Advertisement:
най- доброто, което е яла като хляб, но въпреки всичко е било вкусно. Успокоява своите читатели, че няма никаква опасност от разпространение на болести и евентуален остатък от бактерии, защото хлябът преминава през термална обработка и това убива всички микроби и болести. Планира по- нататък да направи и други подобни „вкусотии”, а след това да публикува рецепти за други неща- тесто за пица, както и понички. 
© zajenata.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...