„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Толкова сладко! Вижте какво прави този баща с бебчето си! ВИДЕО!

22.02.2016 | 08:35
4718 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Бебенцата са изключително сладки. Те са способни да разтопят дори и най- коравото и ледено сърце, само като се усмихнат или направят някоя бебешка гримаса. Те ни правят щастливи, защото все още не са покварени от ежедневието ни. Много чистота, обич, искреност, се крие в тях. Те могат да се радват на всичко и всички. Може би най- щастливи обаче се чувстват, когато са в топлите прегръдки на мама и тате. А колко щастие се крие в мислите, чувствата, емоциите на родителите?

Advertisement:

Колегите ни от pik.bg ни показаха едно много кратичко клипче. Снимани са баща и неговото бебенце. Таткото го разсмива, а малкия сладур не може да си поеме дъх от смях. Дори само с един поглед или с една муцунка, която щастливият родител прави, бебчо се смее от все сърце. И през цялото време между двамата „пръска“ обич. Не може да се опише обичта и нежността, с която бащата държи и прегръща бебето си.  А от друга страна бебето... То се смее по толкова чист, неподправен и искрен начин..

Advertisement:

Безспорно освен, че таткото се радва на детето си, то също е на върха на радостта си от това, че е в прегръдката на тате. Как човек да не ги разцелува?!

© pik.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...