„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Тежка катастрофа погуби живота на 7-годишно дете!!

01.08.2015 | 12:49
9543 четения
349 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Нелеп пътен инцидент се е случил на 31.07.2015 година.  Катастрофата е отнела един невинен детски живот. Няколко души, сред които и дете са хоспитализирани. Информация по случая дадоха колегите от novini.bg. Като се позовават на съобщение споделено от МВР-Разград. Ужасно тежката катастрофа е станала на околовръстен път. Стана ясно, че сблъсъкът е станал на пътя Русе – Разград – Варна. Тежкотоварна кола, за която стана ясно, че е марка
Advertisement:
„Volvo”, се е придвижвала по пътя от Варна за Русе.  Автомобила е навлязъл в лентата за насрещно движение. Там за жалост се удря челно в лека кола. Шофьорът на камиона е бил разпитан. Обяснил какво точно се е случило на местопроизшествието. Мъжът разказал, че пред него се движели няколко коли. Те обаче, спрели изведнъж.  Водача на товарният автомобил, нямало как да спре навреме. За да не се блъсне в колите пред него, минал в насрещното.
Advertisement:
Там обаче изневиделица се ударил в лекият автомобил. Разбра се, че в леката кола са пътували младо семейство и две деца. На мястото са пристигнали бързо медицински екипи. За съжаление обаче, едното от децата, за което се разбра, че е било на 7-години, е   загинало на място. Останалите са бил транспортирани спешно в болницата. Униформените споделиха, че са направили оглед на местопроизшествието. Точно заради това дълго време околовръстното е било затворено.
© novini.bg
349 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...