„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Нейният приятел е твърде зает с телефона си, за да я целуне, а това, което направи тя направо го шокира!

10.01.2016 | 19:05
3961 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Гледали ли сте клипове на небезизвестната “KissCam”?

Advertisement:

В последно време тази инициатива по спортните състезание се е наложила като традиция. Какво представлява „KissCam”? Това е буквално един голям екран (или няколко такива) насочен към публиката. На него в полувремената или почивките се показват двойки от трибуната, които са част от публиката. Когато се видят на екрана те трябва да се целунат. Естествено, много често камерата не уцелва двойки и тогава настава смях.

Колегите от bgkef.com ни показват точно такава смешна случка..

Advertisement:

 Жена, фенка на отбора Ню Йорк Никс се вижда на екрана на “KissCam”. Ужасно много се развълнува и зарадва от факта че са избрали нея и приятеля й сред хилядите от трибуната. Тя нервно бута и се опитва да привлече вниманието на половинката си, но за съжаление той е доста зает със мобилния си телефон и не й обръща абсолютно никакво внимание, даже изглежда доста подразнен от реакцията си. Момичето си решава да не губи шанса си и да не разваля традицията с целувката и тръгва да целуне мъжа от другата страна. В момента на целувката с чуждия мъж, приятеля й тогава решава да се обърне към нея и да се заинтересува какво се случва. А на фона на тази цялата ситуация се чува само смеха от трибуната от явно забавляващата се публика.

© bgkef.com
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...