„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Можете ли да повярвате, че тези хора наистина имат такива уникални очи?!

10.02.2016 | 19:47
6759 четения
37 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Очите са прозорец към душата.. Вглеждайки се в погледа на някой веднага разбираме дали е тъжен, весел, щастлив, притеснен и т.н. Те издават много от вътрешния ни свят.  От lifebg.net ни показаха една уникална галерия с уникални портрети на хората. Централно място, заемащи в портретите, са именно очите им. Те не просто показват
Advertisement:
състоянието на хората в момента, а разказват историята на живота им.  В тази галерия откриваме прочутата Афганско момиче със зелено- сините очи.. Освен това виждаме азиатско дете, което вместо шапка е нахлупило каска на главата си- знак за това, че не всички деца имат безгрижни дни. Освен това в галерията има и момиче от ислямския свят.
Advertisement:
Единственото нещо, което виждаме са именно очите ѝ. А те ръзказват много. .Също така фотографът е запечатал красотата на зимата в „ледените“ очи на друго момиче. А една черно- бяла снимка на дете „разказва“ за бедността. Много са портретите, а очите са по- прями от всякога. Просто човек трябва да се научи да ги „чете“. 
© lifebg.net
37 споделяния
Facebook Share Twitter Share