„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Мъжете на Кари и защо всяка една жена има по няколко от тях в живота си!

17.12.2015 | 14:26
3258 четения
89 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Тази статия се отнася някак повече за нежния пол. Все пак става въпрос за мъже и типове мъже. Колегите от Lifebg.net ни показаха нещо, което ни хвърли в големи размисли и страсти относно силния пол, а именно това, че в популярния сериал „Сексът и градът“ са представени основните типове мъже. Популярната и знойна блондинка в сериала има връзки със слените типове: Мъжът- Ейдън. Това е прекрасният съпруг, който би се грижил, би работил, помагал и какво ли още не на жена си. Най- добрият човек на света, прекалено добър. А както всички знаем нищо прекалено не е добро. Той приема адски тежко раздялата (която е неизбежна),
Advertisement:
а след известно време вече е успял да свие гнездо с жена, която е успяла да го оцени. Мъжът- Бъргър. Романтик до мозъка на костите си. Човек, който сваля звезди и прави романтични вечери, но за съжаление адски лош в леглото. И Кари съветва: „Бягайте!“ Мъжът- Петровски. Артистът. Дали ще е музикант или художник, артист да бъде! Но този човек не е предан на половинката си, а само и единствено на Музите. Какво да се прави.. Понякога изкуството е по- честно от жената. Мъжът- Тузар. Този, който идва и си отива, а после съдбата пак ви събира. Изпепеляващият мъж, на фона на който гореспоменатите са песъчинки в пустинята..
Advertisement:
Този, който не иска да си признае привързаността си, но въпреки всичко жената жадува за него. И тук идва моментът да се замислите Вие сблъсквали ли сте се с всички тези типове и прави ли Ви впечатление нещо? А именно, че това са точно четирите типа мъжа, които съществуват в цял свят и вероятно всяка една жена се сблъсква в живота си с тях. Да, това не е случайно, както и фактът, че в сериала присъстват и точно четири дами, които са абсолютен прототип на мъжете на Кари. Въпросът е кой в кой се припознава и как би постъпил в различните житейски ситуации. Факт, който надали много от Вас са забелязвали, докато гледат интересния сериал. 
© lifebg.net
89 споделяния
Facebook Share Twitter Share