„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Как тази кралица на красотата се превърна в мъж?! Вижте!

10.02.2016 | 17:39
4864 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Аштън Колби- това е името на един 23-годишен млад мъж, който е изключително привлекателен..

Advertisement:

 Той има красиви очи, добро телосложение и прекрасна усмивка. Никой не би повярвал, но той всъщност някога е бил момиче. И то не какво да е момиче. Преди да се подложи на процедурите за смяна на пола, тя е била носителка на приза „Кралицата на красотата“.

Колегите от dnes.bg ни споделиха за тази доста любопитна история..

 Аштън споделя, че първата промяна е била през април 2012, когато прави първата си „момчешка“ подстрижка. След това започва да взима тестостерон. И така три години и половина. През това време той постоянно споделя снимки на своята трансформация. В началото изглежда много женствен, с мека кожа, но по- късно във времето все повече и повече започват да изпъкват момчешките черти.

Advertisement:

В един момент започва да му се появява брада, освен това се подлага на операция за премахване на гърдите. За неговата трансформация майка му била против. Бащата е този, който е подкрепял момичето- момче през цялото му време. Самията Аштън преди да се подложи на процедурите за смяна на пола е споделял, че че ще бъде много по- щастлив ако не си губи времето по гримиране и намиране на подходящи тоалети. 

© dnes.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...