„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Герой! Този мъж видя как жена пада от 11 етаж! Вижте какво прави!

02.01.2016 | 18:15
4957 четения
91 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Хубей е провинция в Китай. Там се случва нещо трагично, но и в същото време героично..

Advertisement:

Фън Нинг е момче, което се е разхождало по улицата до момента, в който вижда как жена пада от единадесетия етаж. Той е тичал и сменял своята посока на движение гледайки нагоре и опитвайки се да я хване. И няколко минути по- късно в неговите ръце пада жената.

Колегите от БЛИЦ споделят, че заради хващането и скоростта на падане на тялото, Фън е повален на земята. Преди случката е бил в ресторант. Докато е излизал от там чул как някой плаче и търси помощ от околните. Поглежда нагоре и вижда как жена виси от прозорец на единайстия етаж.

Advertisement:

Фън Нинг тръгнал към сградата, но жената е паднала преди той да стигне до входа, за да се качи до етажа ѝ, за да я спаси от там и за това е решил да я хване. Не си спомня какво точно се е случило. Приет е в болница. Един от свидетелите казва, че е чул шум наподобяващ тътен на земетресение, чук и как момчето крещи. То е плакало, потяло се е и е агонизирало от болката. Фън Нинг е прехвърлен в болница веднага след случилото се. За съжаление, жената не е оцеляла. Момчето е искало да спаси жената и се е втурнал към нея без да се замисля за нараняванията, които може да получи, защото за него било важно да знае, че е опитал да я спаси.

© БЛИЦ
91 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...