„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Традиционно добра немска дограма в средния ценови диапазон

12.01.2018 | 14:48
3089 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Едва ли има някой, който да не е чувал за немска дограма REHAU. Това е един от гигантите в производството на профили от PVC. През дългите години на съществуване компанията се е развила в различни области. Сред постиженията са първата операция на сърце със силиконов маркуч и първият пластмасов профил за прозорец. Имат голямо влияние в автомобилната индустрия.

Любопитен факт за компанията е, че тя произвежда едни от най-добрите PVC тръби. Качеството на всичко, с което се занимават е гарантирано.

Advertisement:

Философията на Рехау е да смени обикновените материали в производството с по-здрави полимерни такива. Всичко това в името на по-доброто обслужване на потребителите.

Сега ще Ви представя система от няколко вида Рехау дограма, която се предлага от Алумин дизайн ООД. Тази система попада в средния ценови клас и може да се определи като златната среда. В комбинация с опита и професионализма на изпълнителя, тази дограма е безпогрешен избор.

Rehau EURO-DESIGN 60

Тук има три камери като широчината на профила е 60 милиметра. Може да остъклите със стъклопакет от 24 милиметра. Тук сте в средния клас, но заради по-семплата конструкция е много изгоден вариант в ценово отношение. Коефициентът на топлопреминаване е 46w/m2.

Rehau EURO-DESIGN 70

Една от най-използваните системи в България, не само на REHAU. Тя е със заоблени форми, дизайнът е много приятен за окото. Тя комбинира функционалното качество с невероятна визия. Това е причината за нейния успех. Профилът е дебел 70 милиметра, тук стъклопакетът може да бъде от 24 до 32 милиметра. Имаме и екструдирано уплътнение.

Advertisement:

Rehau EURO-DSIGN 86 PLUS

Това е „таранът“ на тази серия pvc дограма rehau – разполага с шест камери и широчина на профила от 86 милиметра. Тук може да сложите стъклопакет до 48 милиметра. Освен екструдираните уплътнения имаме и среден уплътнител. Тук топлоизолацията е 1,1w/m2 с шумоизолация до 46dB – завидни стойности.

0 споделяния
Facebook Share Twitter Share