„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Скритата сила на детската усмивка

06.10.2016 | 10:49
3126 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Родителите, особено новоизлюпените такива, често улисани в стремежа си да дадат всичко най-добро на своето слънчице забравят нещо изключително важно – усмивката. Колкото и банално да Ви звучи, да се усмихвате на детето си е далеч по-важно от това да му купите много играчки от чудесния магазин за играчки в Бургас на ГУГА или да му обзаведете най-страхотната детска стая!

Усмивката е заразна. Разбира се, малко след раждането не очаквайте хиляди усмивки от своето мъниче. Новородените бебета не могат да фокусират добре. Това, обаче не означава, че детето не разбира, че му се усмихвате. С течение на времето ще започнете да получавате усмивки в отговор на Вашите. А, всяка детска усмивка е способна да накара родителите да забравят и най-кошмарния ден.

Advertisement:

Специалистите гарантират, че усмивката е натурален лек срещу болести. Така, че следващия път, когато Вашето съкровище се разболее не го гледайте с притеснение, а му се усмихнете. Ще се смаете колко по-бързо неговото състояние ще се подобри.

Усмихнатите родители са гаранция за щастливо бебе! Психолозите обясняват, че всеки път, когато се усмихваме в тялото ни се освобождава хормонът на щастието. А, едва ли има родител, който да не иска детето му да е щастливо . Така, че за да отгледате щастливо дете далеч не е толкова важно да му осигурите най-новите и скъпи други занимателни детски играчки, а да му се усмихвате повече!

Научите ли мъника си да се усмихва по-често, още от най-ранна детска възраст ще му направите голяма услуга в живота. Доказано е, че усмихнатите хора са по-успешни и по-привлекателни за околните. Подарете на детето си светло бъдеще, като му се усмихвате всеки ден!

 

 

Advertisement:
© Guga.BG
Етикети: guga
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...