„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Щатският затвор в Невада позволил на затворените да изкарват луди пари цели 35 години

27.10.2017 | 19:04
2490 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:

Ако си от хората, които обичат игрите на късмета, случайните печалби и игралните зали, сега ще ти предоставя няколко много интересни факта. Аз лично съм много запален по късметлийските забавления, защото когато удариш десетката, преживяването е много различно и яко!

1. Щатския затвор в Невада позволявал на затворниците 35 години да изкарват луди пари

Advertisement:

Както знаете, Невада е столицата на греховните игри. В щатския затвор е можело да се играе на карти, на зарове и на всякакви други игри. Това ставало в отделна каменна сграда в двора на Карсън Сити. Било възможно между 1932 и 1967. Един калифорнийски пазач обаче се заел и премахнал тази „деградираща“ според него практика.

За да продължим с готините факти, ето още две интересни неща…

2. Хората в Монако не могат да играят в залите на греха

Advertisement:

Монако, раят на този тип игри, е рай само, ако си чужденец. Ако си гражданин на Кралството, трябва да отидеш на друго място. През 50-те години на 19-ти век, Принцеса Каролин забранява на гражданите да посещават залите. За сметка на това те са освободени от данъци, които идват именно от там.

За щастие те могат да ползват онлайн казино

3. Рулетните игри са дяволско творение?

Числото 666, символизиращо дявола, се намира във всяка една игрална зала по света – чрез рулетните игри. Ако събереш всички числа, сборът, който ще получиш е точно 666. Това съвпадение, заедно с мистичния характер на тази игра, дава името „Колелото на Дявола“.

Етикети:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...