„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Част II! Вижте нещата, които водят до безпаричие и бедност! Изкоренете ги и ще видите как парите сами ще дойдат при Вас!

15.12.2015 | 20:45
3652 четения
62 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
В първата част на статията Ви разкрихме кои са първите три от общо шестте най-важни навика, които трябва да изкореним от ежедневието си, ако искаме да бъдем по-стабилни финансово и парите да "дойдат" при нас с лекота. А сега, благодарение на колегите от zajenata.bg, ще Ви разкрием и кои са другите три вредни навика, които ни водят до бедност и безпаричие.  До тук коментирахме навика да мрънкаме, че вечно не ни стигат парите. Навика да искаме всичко на момента или с други думи казано да бъдем нетърпеливи, и навика да работим работа, която не ни харесва. А сега ще коментираме четвъртия подред вреден навик- Навикът да
Advertisement:
завиждаме.  Няма нищо по-лошо за нас самите от завистта. Всички знаем, че тя не е хубаво нещо, независимо за какво става дума и, че не е хубаво да завиждаме на хората за това, което имат или нямат, защото не знаем каква цена са платили, за да стигнат до там. За това забравете завиждането и се съсредоточете към това, какво искате да постигнете самите Вие.  Освен това изкоренете от ежедневието си и навикът постоянно да икономисвате и да смятате всичко до стотинка. Има неща, за които не бива да се икономисва и това са здравето, децата и учението. За тези неща никога не си правете тънки сметки, защото парите не отиват
Advertisement:
при хората, които постоянно треперят над всяка стотинка.  И на последно, но не и по важност място, поставяме навика да чакаме и да убиваме времето. Всички трябва да разберем едно- искаме ли да постигнем нещо в този живот, трябва да се борим за него. Ама честно! Колкото повече време отлагаме да започнем свой собствен бизнес, например, защото не е дошъл "правилният момент", толкова повече този момент няма да идва. И времето минава, шансовете си отиват, а с тях и паричките...  Изкоренете тези вредни навици от ежедневието си и ще видите как финансовото Ви положение рязко ще се промени..Към по-добро, разбира се..    
© zajenata.bg
62 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...