„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Вижте!!! Разправия между две ромски фамилии завършва със смърт!!!

28.07.2015 | 15:11
1247 четения
32 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Ужасно кръвопролитие е започнало след запои  и сутрешна гонка с коли. Младо момче пребило до смърт друг мъж , като е използвал мотика. Мъжете са били от село Якимово. Разправията е станала между два съпернически , от дълги години, ромски клана. Това разкриха колегите от trud.bg, като са се базирали на информация споделена от Областната дирекция на МВР в Монтана. Боят се развихрил много рано сутринта, след голям запои.   Двама мъже, Делян Петков/45 г./ и Иларион Димитров/39 г./, си попийнали
Advertisement:
повечко, в къщата на техен роднина. След като започнало да се съмва пияните глави се качили на колите си. На центъра на селото двамата мъже спрели, за по едно кафе. Неочаквано обаче, се натъкнали на Цветелин Ангелов/22 г./.   Младежът също си взимал напитка, след което трябвало да започне работа. Нещата обаче, не се развили по план. Между двете фамилии имало огромна вражда. Пияните мъже се ядосали, понеже видели Цветелин и се хвърлили да го бият. Ангелов обаче, извикал за помощ чичо си и братовчед си.
Advertisement:
Започнала страшна гонка с коли между двата клана. Цветан и роднините му настигнали дразнителите, блъснали колата и издърпали Иларион отвътре. Другият мъж останал в потрошеното возило. Започнал жесток бой. Накрая младият Цветан ударил Иларион в главата с мотика.  Съседи споделили, че двете фамилии често се налагали.   Пребитите мъже били откарани спешно в болницата, но Иларион починал. Другият пострадал бил със сериозни наранявания по тялото, но бил без опасност за живота. Цветелин е задържан от полицаите. 
© trud.bg
32 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...