„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

ШОК!! Намушкаха с нож Красимир Алексиев!

03.08.2015 | 17:02
2242 четения
49 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Републиканският шампион и треньор по карате Красимир Алексиев от Благоевград е бил намушкан. Негов приятел, на име Чавдар Марков, се опитал да го спаси от второ пробождане. Така Марков получил сериозно нараняване. Колегите от pik.bg информираха, че инцидента се е случил в Разлог пред известно местно кафене. Чичото на пострадалият е получил жестоки закани по телефона, няколко минути след нападението.   Инцидентът станал около 11:30 часа на 01.08.2015 година. Двете страни на разправията си разменили няколко остри и тежки изказвания. Едната компания била на шампиона, а другата на
Advertisement:
братя Велеви. Сблъсъка преминал от думи в жесток бой. В свадата Красимир бил намушкан с нож. В резултат от лошата рана Алексиев изпаднал в безсъзнание. Бил откаран от екип на спешна помощ в болница  Разлог.   Ден по-късно мъжът дошъл в съзнание и разказал за инцидента. Алексиев бил на гости на чичо си. Решили да си направят разходка, паркирал автомобила си. След което пострадалият и приятелите му слезли от колата и се отправили към въпросното заведение. По пътя обаче няколко мъже започнали да ги провокират и обиждат. Красимир бил замерен с метален стол.
Advertisement:
    Разпитани са били и другите участници в мелето. Те информирали, че версията на Красимир и близките му не била вярна. Братя Велеви и двама техни приятели кротко си пиели кафе, когато пострадалите ги нападнали без видима причина. Мъжете информирали, че на мястото на боя имало камери и версията можела да се провери. Единият от братята споделил, че в кафенето имало много свидетели, които можело да потвърдят версията на братята. Велев разкри още, че те не са имали ножове, не носели такива предмети в тях.   Свидетели, които пожелали да останат анонимни, потвърдили версията на братя Велеви.
© pik.bg
49 споделяния
Facebook Share Twitter Share