„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Роми нападнаха мъж, обвинен, че е наръгал малко дете!

04.08.2015 | 17:46
4087 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Кървава драма се разигра във Видин. Мъж е обвинен, че е наръгал малко дете в коремната кухина.  Появиха се свидетелски разкази по случая. Стана ясно, че мъжът и детето са приети по спешност в болница.  За разказите по случая разкриха колегите от pik.bg. Инцидентът станал пред магазин за хранителни стоки. Свидетелите споделили, че в този магазин ромите често пазарували, без да плащат. Продавачите обаче много се страхували от тези личности и се правили, че незабелязват какво се случва. Във въпросният ден 63-годишният мъж видял какво става.  Мъжът паркирал колелото  се
Advertisement:
пред магазина. А на него имало поставена торбичка с покупки и джобно ножче. Видинчанинът проявил голяма смелост и направил забележка на крадците. Тогава “пазаруващите” хора вдигнали скандал. Започнала страшна разправия. Появили се и много заплахи отправени към мъжа. Ромите обаче, се овладели и излезли от магазина. За жалост те не си отишли, а изчакали видинчанина отпред до велосипеда му. Крадците започнали да удрят много жестоко и силно мъжа. Той направил няколко опита да се спаси, но неуспял. Нападнатият бръкнал в торбичката си и взел ножа. Започнал да го размята и наръгал човек.
Advertisement:
След няколко секунди мъжът осъзнал, че е наръгал 14-годишно дете.  Ромите побеснели още повече.  Към тях се присъединили още събратя и започнали да налагат велосипедиста, докато накрая мъжът не припаднал. На мястото пристигнали полицейски и медицински екипи, които укротили ситуацията. Линейките взели наръганото момче и пострадалият мъж. Разправията обаче, не приключила до тук. Ромите причакали линейката на колоездача пред болницата и започнали да правят проблеми. Наложило се мъжът да бъде прекаран през задният вход в болницата. Стана ясно че, и двамата пострадали са в стабилно състояние.
© pik.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...