„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Пребиха дете, откъснало слива от улично дърво!

30.07.2015 | 12:53
1959 четения
74 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Ужасна трагедия се е случила на 29.07.2015 година. Съобщено е за поредното посегателство над малко дете. Причините за нападението са повече от неразбираеми.  9-годишно момченце  е било зверски бито. Детето си позволило да си откъсне малко  сливи от дърво, което се е намирало на улицата. Колегите от novini.bg разкриха повече информация по нелепия случай. Инцидентът станал пред дома на мъж, за когото се знае, че е живеел сам. Рачо и
Advertisement:
приятелите му се прибирали, когато видели дървото със сини сливи. Малките деца решили да си откъснат няколко сливки за из път . За нещастие обаче,  самотният мъж забелязал, че децата си берат сливи.  Петър Газов излязъл на улицата и започнал да налага Рачо и приятелите му. 9-годишното момче е пострадало най-тежко. Рачо разказал, че си бил взел само една единствена слива, а мъжът започнал да го бие и дори счупил пръчка в главата на детето.
Advertisement:
  Петър е задържан и разпитан. Той отрекъл подобно нещо да се е случвало. Бащата на пребитото момченце споделил, че ако бил свидетел на случката, цял да защити сина си. Рачо и родителите му са от ромски произход. В медийното пространство се появиха много различни коментари. Много от тях твърдят, че без значение от какъв произход са децата, не трябва да се постъпва по подобен начин с тях. Още повече щом дървото, не е било собственост на бияча. 
© novini.bg
74 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...