„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Грозен слух, помрачи победата на Хасан и Ибрахим!Вижте какво се случи!

17.07.2015 | 08:47
4815 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
 В медийното пространство се появи грозен слух, засягащ бъдещето на два големи български таланта. В него се твърди, че близнаците  Хасан и Ибрахим са получили лошо известие. В него се твърдяло, че  те са били дисквалифицирани като победители от състезанието в САЩ. Причината била в това, че не са спазили строгите правила за поведение в „Карнеги хол”.   Колегите от 24chasa.bg информираха че, всъщност причината, организационният комитет на “Американ протеже” да изпрати неочакваното писмо, била техният собствен баща- Денис
Advertisement:
Игнатов. Въпреки строгите правила и забрани, той е  снимал няколко клипа с изпълнения, които по-късно е качил в YouTube.   Тази година момчетата, разкриха огромният си талант като спечелиха първи награди в конкурса. А за самото им отиването до Америка, правителството отпуснало на братята 20 хиляди долара.   В полученото писмо се споменавало, че от организацията държали клиповете да бъдат премахнати от мрежата. От „Карнеги хол” са разбрали, за неспазването на правилата, след като родителите на останалите участници са се оплакали.
Advertisement:
Родителите са настояли за изтриването на клиповете.     Българка Дора Пенева, твърди че Денис Игнатов и членовете на семейството му са, били запознати с правилника на състезанието още през април. Състезанието се е състояла на 23 май. В правилника  с червен удебелен шрифт е било написано , че е строго забранено правенето на снимки или видеозаснемането. Забраната важала не само за сцената, но и за бекстейджа.   След разпространението на слуха, бащата на талантливите братя опроверга тези слухове.  Той обяснил, че не би навредил на собствените си деца.
© 24chasa.bg
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...