„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!

Гавра с канона! Вижте грозната и вулгарна постъпка на Мария и Гущеров!!!

02.02.2015 | 14:45
1950 четения
80 споделяния
Facebook Share Twitter Share
Advertisement:
Мария и Гущеров все пак постигнаха своето и се венчаха в "Свети Александър Невски" разкриха папараците на Николета Лозанова. Постъпката им без малко да остане скрита от всички, а подигравката им с канона щеше да се потули в семейната история, ако не бяха зорките фотографи, дебнещи на всяка цена сензацията. Те успяха да проследят младоженците, които тайно и по тъмна доба се измъкнали от тържеството си, за да се венчаят пред Бог. От кадрите
Advertisement:
става ясно, че Мария и Християн, заедно с най-най-близките им имат и църковна сватба, която е станала възможна срещу скромната сума от 30 000 лв. Освен семейството, поканени на тайната церемония в патриаршеския храм са били само Азис и гримьорът Коко, които са заклети да пазят стриктно случилото се. От храма също отричат да са правили нещо извън канона и тяхната версия е, че младоженците просто се снимали пред „Свети Александър Невски”
Advertisement:
като преди това им е била прочетена молитва. Намериха се обаче лица, които да издадат истината и така да стане ясно на всички, че отец Константин е врекъл пред Бог Мария и избраника й. Цялата история все пак била научена от патриарха и владиците отнесли мъмрене и официална забрана да се включват тайнства в „Свети Александър Невски”. По форумите пък говорят, че заради това си своеволие, бракът на Гущеров и Гущеровица е белязан от тежка карма.
© kliuki.ws
80 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още

loading...